You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Speranta ne lumineaza drumul - sloganul Stafetei Tortei Olimpice Tokyo 2020

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo din 2020 (Tokyo 2020) a anuntat ca sloganul Stafetei Tortei Olimpice Tokyo 2020 va fi  "Speranta ne lumineaza drumul" (Hope Lights Our Way).

In calatoria sa prin Japonia, Torta Olimpica Tokyo 2020 va promova acest motto, conceput pentru a aduce poporul japonez in jurul mesajelor de sprijin, acceptare si incurajare reciproca a oamenilor, reflectand totodata capacitatea Flacarii Olimpice de a promova pacea si speranta in lume.

Tokyo 2020 a anuntat, de asemenea, ca, in Japonia, Flacara Olimpica va strabate diverse locatii din regiunea Tohoku, aducand mesajul de speranta in zonele cele mai afectate de tsunami si de cutremurul din 2011.

Stafeta Tortei Olimpice Tokyo 2020  va calatori in jurul Japoniei, prin toate cele 47 de prefecturi, urmand a petrece cate trei zile in cele trei prefecturi care au fost puternic afectate de dezastrul din 2011: Fukushima, Iwate si Miyagi.

Flacara Olimpica Tokyo 2020 va ramane tot cate trei zile in fiecare dintre cele patru prefecturi care vor gazdui mai multe competitii in timpul Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 - Chiba, Kanagawa, Saitama si Shizuoka), 15 zile vor fi alocate pentru zona metropolitana Tokyo si doua zile in fiecare dintre celelalte 39 prefecturile din Japonia.

Tokyo 2020 va anunta ulterior punctul de pornire si detaliile Stafetei Tortei Olimpice Tokyo 2020 al carei traseu va fi ales astfel incat sa permita cat mai multor persoane sa vada Flacara Olimpica.

 

Galerie foto