• BCR

Stiri

10 aprilie 2018 A inceput procesul de acreditare al reprezentantilor mass-media la JOT Buenos Aires 2018

Reprezentantii mass-media care doresc sa transmita evenimentele organizate cu ocazia Jocurilor Olimpice de Tineret de Vara programate a avea loc la Buenos Aires, in Argentina, in perioada 6-18 octombrie 2018, vor trebui sa completeze cererea de acreditare pe site-ul Comitetului International Olimpic (CIO) pana la data de 24 mai a.c..

Cererea de acreditare poate fi accesata aici, iar instructiunile de acreditare pot fi regasite aici

Cardul de Acreditare la JOT Buenos Aires 2018 va oferi liberul acces la toate cele patru evenimente programate a avea loc cu ocazia JOT 2018:

• Sedinta Comitetului Executiv al CIO - 3 si 4 octombrie a.c.
• Forumul "Olimpism in actiune" - un eveniment nou organizat de CIO, care va reuni reprezentanti ai intregii Miscari Olimpica si ai publicului larg, pentru a aborda cele mai importante aspecte legate de sport si societate, in cadrul caruia se va discuta modul in care valorile Olimpismului si sportului pot functiona eficient ca un catalizator pentru o lume mai buna - 5 si 6 octombrie a.c.
• Sesiunea CIO - 8 si 9 octombrie a.c.
• Intrecerile sportive din cadrul JOT 2018 - competitie internationala multi-sport de elita unde vor participa cei mai buni sportivi din lume, cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani. La JOT Buenos Aires 2018, pentru prima data in istorie, la un eveniment olimpic vor participa un numar egal de sportivi atat in concursurile feminine, cat si cele masculine. Vor exista 1.999 de fete si 1.999 de baieti care vor concura la 32 de sporturi si discipline sportive.

Pentru reprezentantii mass-media care vor fi solicitat online acreditarea inainte de 24 mai a.c., Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de Tineret din Buenos Aires (BAYOGOC ) va emite un Card prealabil (PVC).  PVC-ul, trimis direct de BAYOGOC, impreuna cu pasaportul sau cu alt document de calatorie, vor servi ca viza de intrare in Argentina.

Pentru orice informatii suplimentare sau nelamuriri referitoare la procedura de depunere a cererilor, cei interesati vor trebui sa se adreseze echipei de relatii cu mass-media a CIO la adresa de email pressoffice@olympic.org.

Organizatorii JOT Buenos Aires 2018 vor oferi reprezentantilor mass-media acreditati facilitati media de baza si un mediu de lucru confortabil.

Pentru cazarea reprezentantilor mass-media acreditati la JOT Buenor Aires 2018, BAYOGOC a selectat o serie de hoteluri. Rezervarile pentru aceste hoteluri vor putea fi gestionate prin intermediul sistemului de rezervare on-line de cazare: https://acmba2018.psurfer.net/security/login.html   

Sistemul de rezervare va fi disponibil intre 6 mai si 6 august a.c. si va oferi optiuni hoteliere pentru reprezentantii mass-media si detalii privind termenele de rezervare si programul de plati.

Dupa 6 august 2018, BAYOGOC nu va putea garanta disponibilitatea optiunilor de cazare sau tarifele preferentiale ale camerelor.

Pentru orice intrebari cu privire la cazare, cei interesati vor putea contacta BAYOGOC direct, la adresa de email: acmba2018@hubtravel.com.ar.

Reprezentantii mass-media vor putea rezerva si alte hoteluri din Buenos Aires, dar acestea nu se vor afla in reteaua de transporturi pentru JOT. De facilitatile retelei de transporturi JOT vor beneficia numai hotelurile media oficiale.

Reprezentantii mass-media care vor locui in alte hoteluri vor trebui sa-si faca propriile aranjamente de transport sau sa mearga la hotelurile media desemnate.

Informatii suplimentare privind transportul, accesul in locurile de competitie sau centrele de presa vor fi comunicate ulterior.

Pentru mai multe informatii poate fi vizitat site-ul oficial al CIO  www.olympic.org, sau pot fi contactati componentii echipei de relatii cu mass-media a CIO:
Tel: +41 21 621 6000, email: pressoffice@olympic.org.