You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Banca Chinei sustine sporturile de iarna din tara pana in 2024, cu echivalentul in yuani chinezesti a 3.9 miliarde de euro

Banca Chinei, partener oficial al Jocurilor Olimpice de iarna Beijing 2022, si-a lansat planul de actiune pentru JO, oferind 30 de miliarde yuani chinezesti (3,4 miliarde de lire sterline / 4,8 miliarde de dolari / 3,9 miliarde de euro) pentru sporturile de iarna practicate in pana in 2024.

Sub sloganul "Participam la sporturile de iarna impreuna", Banca Chinei urmareste atat sa incurajeze 30 milioane de familii chineze si 100 de milioane de chinezi sa participe la sporturile de iarna, cat si sa stimuleze industria sportiva.

Chen Siqing, presedintele Bancii Chinei, a declarat ca firma pe care o conduce va imbunatati in continuare retelele de servicii si va diversifica produsele financiare pentru a oferi o gama larga de servicii financiare de cea mai buna calitate pentru Beijing 2022.

Prin intermediul retelei sale globale si a resurselor clientilor, va incerca, de asemenea, sa sporeasca entuziasmul oamenilor de a participa la sporturile de iarna pe zapada si gheata si sa sustina programul de sporturi de iarna din China.

Beijing 2022, care si-a lansat programul de marketing in februarie 2017, are in prezent in portofoliul de sponsorizare inca cinci mari companii: Air China, Yili Group, furnizorul oficial de produse lactate, ANTA, partener oficial pentru imbracaminte si China Unicom, partenerul oficial al serviciilor de telecomunicatii.

Beijingul va deveni primul oras care va gazdui atat Jocurile de vara, cat si Jocurile de iarna.

Galerie foto