You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele COSR, vizita de lucru in Maroc, cu familia regala a Romaniei

La invitatia Alteta Sa Regala Principele Radu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu a efectuat o vizita in Regatul Marocului. Din delegatie au mai facut parte profesorul Sorin Cimpeanu, presedintele Consiliului National al Rectorilor, si rectori ai zece universitati din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Alba Iulia, Sibiu, Arad si Constanta.

La aeroportul international din Casablanca delegatia a fost intampinata de ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Romaniei la Rabat, Excelenta Sa doamna Daniela Bazavan, precum si de membri ai Protocolului Palatului Regal.

Principele Radu, care a reprezentat pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, presedintele COSR si ambasadorul Romaniei la Rabat s-au intalnit cu domnul Faycal Laaraichi, presedintele Comitetului National Olimpic al Regatului Maroc, la sediul forului olimpic din Maroc, si cu domnul Rachid Talbi Alami, Ministrul Tineretului si Sporturilor. In cadrul ambelor intalniri a fost discutata cooperarea intre Romania si Maroc in domeniul invatamantului sportiv de toate gradele, despre activitatea comitetelor olimpice si despre modalitatile de aprofundare a interesului tinerei generatii pentru activitatile si performantele sportive.

Galerie foto