You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele CIO a acordat Ordinul Olimpic organizatorilor PyeongChang 2018

Conducatorii  Comitetului International Olimpic (CIO) au fost incantati atat de spectaculoasa ceremonie de inchidere a Jocurilor Olimpice de Iarna PyeongChang 2018 si de cele 16 zile de intreceri sportive remarcabile, in locuri fantastice, cat si de numeroasele noi oportunitati deschise pentru Miscarea Olimpica si Republica Coreea.

Thomas Bach, presedintele CIO, in opinia caruia PyeongChang 2018 au fost „Jocurile Orizonturilor Noi”, a oferit un mic dejun de multumire gazdelor pentru a le arata recunostinta Miscarii Olimpice pentru profesionalismul cu care au organizat intrecerile olimpice.

In cursul reuniunii, Thomas Bach a acordat Ordin Olimpic de aur presedintelui Comitetului de Organizare PyeongChang 2018 (POCOG) Hee-beom Lee, iar secretarului general al POCOG Hyungkoo Yeo, si vicepresedintilor Jaeyoul Kim si Jooho Kim le-a oferit Ordinele Olimpice.

„Ne-ati prezentat noua si intregii lumi e editie  remarcabila a Jocurilor Olimpice de iarna”, a spus Thomas Bach. „Am avut o atmosfera olimpica, asa cum nu ne-ati fi putut oferi mai bine. Succesul este intotdeauna un rezultat al muncii in echipa. Multumesc POCOG! Multumesc Coreea! Va multumesc tuturor! Puteti fi mândri de realizarile voastre!”.

Galerie foto