You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Covaliu a felicitat-o pe Simona Halep pentru titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu a participat alaturi de Gabriela Vranceanu Firea, primarul general al Capitalei, si personalitati din lumea tenisului si sportului romanesc, la ceremonia in cadrul careia Simona Halep, numarul 1 in tenisul feminin mondial, a primit titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti.

Mihai Covaliu a felicitat-o pe Simona pentru faptul ca este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei  in lume si pentru exemplul pe care il ofera tinerei generatii. “Simona este dovada ca sustinerea partintilor este extrem de importanta in realizarea visului unui copil de a deveni un mare sportiv al lumii si acest exemplu ar trebui urmat de toti parintii din Romania. O felicit pe Simona pentru tot ce a facut pana acum si pentru tot ce va face in continuare, pentru ca sunt convins ca mai are foarte multe de spus in tenisul mondial”, a spus presedintele COSR.

Emotionata, Simona Halep a declarat: "Pe o astfel de scena este mult mai greu de vorbit decat pe teren. Este o onoare pentru mine. Este cu siguranta cel mai important premiu. Cand am venit acum 10 ani in Bucuresti, acest oras era strain pentru mine, fiindca eu veneam de la Constanta. Eu astazi numesc acest oras acasa. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, multumesc si celor care m-au criticat. Cand primesti critici esti mai motivat. Stiu ca oamenii se trezesc dimineata sa vada meciurile mele. Multumesc tuturor romanilor, multumesc Romaniei".

Galerie foto