You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Raluca Stramaturaru: “Va fi cea mai frumoasa ceremonie de inchidere din cariera mea”

Emotionata, fericita, mandra si inca neobisnuita cu statutul de cel mai valoros sportiv al Echipei Olimpice care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, Raluca Stramaturaru se gandeste cu bucurie ca va purta drapelul la festivitatea de inchidere a JO.

“Inca nu m-am obisnuit cu atentia deosebita care mi se acorda dupa acest rezultat foarte bun pe care l-am obtinut la PyeongChang”, a marturisit Raluca Stramaturaru, locul 7 in competitia feminina de sanie simplu . “Antrenamente au mers foarte bine, mai bine decat ma asteptam, iar rezultatul a fost pe masura. Am plecat cu gandul la un loc in top 10, dar a iesit mai bine decat speram. Rezultatul de la PyeongChang ma motiveaza si ma ambitioneaza in perspectiva competitiilor viitoare”

“Am participat la trei editii ale Jocurilor Olimpice de iarna si am mers atat la ceremoniile de deschidere cat si la cele de inchidere, iar atmosfera din timpul acestora este impresionanata. De data asta, pentru mine festivitatea de inchidere va fi cu totul speciala. Voi purta prima data in cariera drapelul Romaniei la defilarea finala, un lucru care ma  onoreaza si care va transforma evenimentul in  cea mai  frumoasa festivitate de inchidere din cariera mea olimpica. Cu siguranta ca vor fi emotii, dar daca am reusit sa le stapanesc  in timpul concursului cu siguranta ca voi reusi si la festivitatea de inchidere ”, a mai spus Raluca Stramaturaru care, dupa concurs, a profitat de timpul liber pe care l-a avut la dispozitie pentru a se relaxa si a-si sustine din tribune colegii aflati in competitie.

Galerie foto