You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Raluca Stramaturaru va purta drapelul Romaniei la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice PyeongChang 2018

Cu doua zile inainte de finalul celei de a XXIII-a editii a Jocurilor Olimpice de iarna PyeongChang 2018,  Raluca Stramaturaru este sportivul cu cel mai bun rezultat la intrecerile olimpice – locul 7 obtinut in intrecerea feminina de sanie simplu si va purta drapelul Romaniei la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice.

Potrivit deciziei Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) din 25 ianuarie a.c., “sportivul cu cel mai bun rezultat la JO PyeongChang 2018”, va fi purtătorul de drapel al Romaniei la ceremonia de inchidere a Jocurilor.

Singurii sportivi romani ramasi in competitie sunt Paul Constantin Pepene, care maine va lua startul la schi fond, in proba masculina de 50 km mass start clasic masculin, si echipajul masculin de bob doua persoane alcatuit din Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Levente Bartha si Florin Cezar Craciun, care maine va lua startul in mansele 1 si 2, iar in ultima zi a intrecerilor vor evolua in mansele finale.

Paul Constantin Pepene a mai evoluat in probele de sprint liber echipe, unde s-a clasat pe locul 18,  15+15 km skiatlon (locul 24) si 15 km (locul 37).

La antrenamentele oficiale de ieri, echipajul masculin de bob patru persoane a trecut lina de sosire pe pozitiile 27, respectiv 28.

Galerie foto