You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romania, locul 16 la bob feminin doua persoane dupa primele doua manse

Cele doua reprezentante ale Romaniei in proba de bob, Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, au debutat in concursul olimpic de la PyeongChang, odata cu disputarea primelor doua manse.

Dubloul tricolor a reusit o prima coborare foarte buna, incheiata in 51,17 secunde, echivalenta un foarte bun loc 12. In mansa a doua, Maria Adela Constantin si Andreea Grecu au scos un timp un pic mai slab, 51,40 secunde, astfel ca dupa doua manse, tricolorele ocupa locul 16 la general.

Maria Adela Constantin: ”Am avut ceva emotii, dar numai la start. Simti ca esti la cel mai important concurs, dar in acelasi timp esti si concentrat la ceea ce ai de facut, la cele 14 viraje. Cand incepe cursa, in cele 50 de secunde cat dureaza, nu mai ai timp sa simti nicio emotie. Prima mansa am reusit sa o facem corecta, pe a doua am stricat-o putin, dar mai avem doua manse care sper sa fie ca prima. Deocamdata suntem multumite, si cu startul, si cu coborarile, iar maine speram la mai bine. Sunt multe echipaje valoroase, diferentele sunt foarte mici in clasament, si se poate intampla orice”.

Andreea Grecu: ”Este a doua mea participare la Jocurile Olimpice. Este greu de explicat in cuvinte trairile pe care le ai la cea mai importanta competitie. Iar acest lucru se simte in tot. Suntem foarte multumite, chiar nu ne asteptam la un start de 5,50 secunde. Si eu cred ca se poate si mai bine. Este o partie cu multe surprize si se poate intampla orice. Chiar si a patra mansa poate sa fie decisiva”.

Ultimele doua manse sunt programate maine.

Galerie foto