You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Raluca Stramaturaru s-a imbracat in haine traditionale Hanbok cu ocazia noului an coreean

Raluca Stramaturaru, cea mai bine clasata componenta a Echipei Olimpice a Romaniei la PyeongChang 2018, si-a incheiat participarea la competitia sud-coreeana odata cu proba de sanie pe echipe.
In cursa amintita, sportiva tricolora a avut o coborare foarte buna, obtinand al treilea timp dintre toate cele 15 sportive care au deschis stafetele.

Odata scapata de emotiile competitiei, Raluca a facut cunostinta cu traditiile locale. Cum in acest weekend se sarbatoreste intrarea in noul an coreean, cea mai mare sarbatoare a Tarii Diminetilor Linistite, Raluca Stramaturaru a mers in zona internationala a Satului Olimpic de la PyeongChang, unde a putut imbraca un costum traditional – Hanbok si a ales din multitudinea de piese vestimentare un costum in culori pastelate.

”Pentru mine urmeaza o perioada de vacanta. Stiu ca nu va fi prea lunga. Sper ca macar doua saptamani sa fie. Dupa aceea incepem pregatirea pentru noul sezon si o luam practic de la capat. Stiu ca rezultatul de aici ne obliga. Ne dorim foarte mult sa avem rezultate bune in continuare si, de ce nu, sa le imbunatatim. Noi, sportivii, staff-ul tehnic, stim ce avem de facut. Ceilalti de langa noi au facut deja lucruri foarte bune si importante. Materialele pe care le avem au fost OK, lucru care s-a vazut si ne-a ajutat foarte mult. La sanie materialul de concurs conteaza foarte mult, face practic diferenta. Sunt convinsa ca toti vor face ceea ce trebuie pentru mine de acum incolo”, a declarat Raluca Stramaturaru.

Sarbatoarea Seollal, care marcheaza intrarea in noul an coreean, a colorat frumos Jocurile Olimpice, cu foarte multi voluntari imbracati in haine traditionale. Clopotul istoric din Seul din templul Boshingak bate o singura data pe an, atunci cand anunta Seollal.

Galerie foto