You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Surpriza la antrenamentele oficiale de bob de la PyeongChang 2018! Printul Albert de Monaco i-a incurajat pe romani!

Boberii calificati la Jocurile Olimpice de la PyeongChang in proba masculina de dublu au avut programate doua antrenamente oficiale, pe pista de la Olympic Sliding Center din Alpensia, printre care si reprezentantii Romaniei Mihai Tentea si Ciprian Daroczi in competitia de bob doua persoane.

Inainte de startul primei runde, toti sportivii si antrenorii romani aflati in zona startului au avut parte de o vizita surpriza: Printul Albert de Monaco a venit sa le ureze succes in competitie!

Fost olimpic la aceasta disciplina, cu cinci participari la Jocurile Olimpice, Albert de Monaco s-a oprit si la standul echipei Romaniei, salutandu-se cu sportivii si cu antrenorii.

Dan Scurtu, antrenorul bobului de 4 persoane, l-a invitat pe principe sa faca o fotografie cu grupul tricolor, oferindu-i o insigna a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Albert de Monaco a acceptat fotografia si a ”replicat” cu o insigna a Principatului.

”Le-am urat succes sportivilor romani, care sunt prezente traditionale ale competitiei olimpice”, a spus Albert de Monaco. ”Mi-ar fi placut sa fie aici si prietenii mei, Ilie Nastase si Nadia Comaneci, pentru a impartasi impreuna valorile Jocurilor Olimpice, dar profit de aceasta ocazie pentru a le transmite salutari”,

Galerie foto