You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa de sanie a Romaniei, locul 10 la PyeongChang 2018

Echipa de sanie a Romaniei s-a clasat pe locul 10 la Jocurile Olimpice de iarna, la finele probei. Cursa stafetei a fost una extrem de spectaculoasa si a implicat sportivii din simplu, o fata si un baiat, si dubloul masculin. Romania a fost reprezentata de Raluca Stramaturaru si Valentin Cretu la simplu, respectiv Cosmin Atodiresei si Stefan Musei la dublu.

Raluca Stramaturaru: ”A fost super, ne bucuram ca am putut sa facem mansele pe care ni le-am propus. Mansele au fost curate si timpul bun”.

Valentin Cretu: ”Este cel mai frumos sentiment sa concuram ca o echipa. Concentrarea este tripla, pentru ca este si responsabilitatea noastra, si a celor din echipa. Este cel mai frumos sentiment la sosire, cand putem vedea ca ceea ce am facut in ultimele 40 de secunde au fost de bun augur si totul a fost bine”.

Stefan Musei: ”Ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, cu acest loc 10, este un plus pentru noi si un prim pas, fiind prima noastra participare”.

Cosmin Atodiresei: ”A fost frumos, speram sa mergem in aceeasi formula mai departe si sa reprezentam Romania la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice”.

Medalia de aur a revenit Germania, argintul Canadei, iar bronzul Austriei.

Galerie foto