• BCR
  • Groupama

Stiri

14 februarie 2018 Cosmin Atodiresei si Stefan Musei, locul 19 in proba de sanie dublu masculin

Dubloul masculin de sanie format din Cosmin Atodiresei si Stefan Musei s-a clasat pe locul 19 la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, la finele celor doua manse disputate miercuri, 14 februarie. Aflati la prima lor participare la competitia suprema a sporturilor de iarna, cei doi tineri sportivi romani, ambii cu varste sub 23 de ani, au trecut linia de sosire in uralele micii galerii tricolore aflate in tribune.

Stefan Musei: ”Pentru prima participare a noastra la jocurile olimpice putem spune ca suntem multumiti. Au fost cateva mici greseli in mansa a doua, cateva si in prima, dar nu atat de mari. In punctul critic am trecut cu bine. Cand am plecat de acasa nu m-am gandit ca merg la Jocurile Olimpice, ci la un concurs obisnuit. Am venit relaxati aici, cu gandul de a ne face treaba cat mai bine”

Cosmin Atodiresei: ”Ne-am propus sa facem manse curate, iar in parte ne-au reusit. Atat am putut in acest moment. Suntem tineri, avem viitorul in fata si pot spune ca plecam de aici mai optimisti”.