You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Eurosport oferă in premiera, in Europa, transmisiuni de la JO, in realitate virtuala

Pentru prima data in istorie, Eurosport va oferi publicului sau din Europa transmisiuni VR (realitate virtuala) de la Jocurile Olimpice de Iarna. Aplicatia Winter Olympics Eurosport VR va fi cea mai imersiva experienta pentru fanii sporturilor de iarna de pe Batranul Continent, cu peste 50 de ore de transmisiuni in direct care includ cateva dintre cele mai importante momente de la PyeongChang 2018.

O gama larga de sporturi vor fi disponibile in direct pe dispozitivele VR, printre care schi alpin, curling, patinaj, hochei pe gheata, short track, sarituri cu schiurile, skeleton, snowboarding (big air si halfpipe), precum si ceremoniile de deschidere si inchidere.
De asemenea, Eurosport va difuza si pachete complete (la cerere) de reluari si pachete cu rezumatele zilelor pentru VR. Transmisiunile Eurosport sunt asigurate de Olympic Broadcasting Services (OBS), partenerul Jocurilor Olimpice.

Telespectatorii vor putea personaliza pe deplin experienta transmisiunilor, selectand unghiurile lor preferate de vizionare, dintr-un total de sase pozitii diferite ale camerelor de luat vederi. Acestea vor oferi transmisiuni captivante alaturi de momentele inedite ale sportului in direct. Experienta VR va fi sustinuta de Intel True VR, care utilizeaza mai multe camere la evenimentele selectate, pentru a crea un mediu de realitate virtuala la 360 de grade, intocmai ca fanii sa se apropie de actiune mai mult ca oricand.
 

Galerie foto