You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

MAE - Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarna

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a pus la dispozitia cetatenilor romani, on-line, "Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarna". Acesta contine reguli de conduita in Parcul Olimpic si numere de telefon pentru urgente consulare.

Ghidul prezinta o serie de aspecte practice, deosebit de importante pentru buna desfasurare a calatoriei in Republica Coreea, precum si o serie de norme de conduita impuse in incinta Parcului Olimpic.

MAE reaminteste cu acest prilej ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (disponibila gratuit pe pagina de web a MAE), care ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de alertare in cazul in care apar situatii speciale in tara in care acestia se afla.

Cetatenii romani vor putea evita eventuale situatii neplacute ce pot aparea pe perioada calatoriei in strainatate consultand "Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarna" postat pe pagina web a MAE, la rubrica "Sfaturi de calatorie", sectiunea "Ghiduri de calatorie" (www.mae.ro), precum si pe pagina de Facebook a Departamentului Consular.

De asemenea, "Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarna" poate fi descarcat de aici.

Galerie foto