You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Sportivii care vor reprezenta Romania la JO 2018 au plecat spre PyeongChang

Componentii Echipei Olimpice a Romaniei, participanti la intrecerile din cadrul editiei de iarna a Jocurilor Olimpice care vor incepe peste cateva zile la PyeongChang, au plecat spre Coreea de Sud in trei etape.

In aceasta dimineata, la primele ore, s-au imbarcat ultimii sportivi din Echipa Olimpica, fetele din echipajele de bob doua persoane si skeleton, si baietii din bobul de doua persoane si tehnicienii lor.

Sportivii din loturile de biatlon, sanie, schi alpin, schi sarituri, schi fond si ai echipajelor masculine de bob patru persoane si skeleton au ajuns cu bine in Satul Olimpic din PyeongChang, unde, impreuna cu tehnicienii lor, vor locui sportivii care concureaza in aer liber la sporturile pe zapada si gheata.

La intrarea in Satul Olimpic, au fost intampinati de Alexandru Epuran, seful de misiune al Romaniei, care le-a inmanat atat acreditarile cat si cheile de la camere. Astfel, in mai putin de o jumatate de ora de la sosire, sportivii si tehnicienii au putut merge sa se odihneasca.

In Satul Olimpic din Gangneung, unde vor locui pe durata Jocurilor sportivii care practica sporturile pe gheata in arene acoperite, s-au instalat Alexandra Ianculescu si Gregg Douglas Planert, antrenorul sau.
In cele cateva zile ramase pana la ceremonia de deschidere a Jocurilor, sportivii romani vor efectua primele antrenamente.

La PyeongChang, temperaturile au variat in ultimele zile intre -8 si -14 grade Celsius, iar vantul extrem de puternic a accentuat senzatia de frig.

Galerie foto