You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Intrecerile din cadrul PyeongChang 2018 vor putea fi urmarite la TVR

Fanii sporturilor de iarna vor putea umari competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna PyeongChang 2018, din 9 februarie pana pe 25 februarie a.c. Timp de doua saptamani, posturile canalului public de televiziune, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR Moldova si TVR+ vor transmite, in direct si inregistrat,102 evenimente sportive din sapte sporturi: patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sarituri cu schiurile si snowboard), bob (bob si scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheata si sanie.

Sapte dintre cei mai experimentati jurnalisti sportivi ai TVR, dar si specialisti, se vor afla in fata microfoanelor pe tot parcursul Jocurilor Olimpice de iarna 2018 pentru a oferi cele mai complete si avizate informatii despre competitii si sportivi.
De la PyeongChang, de la fata locului, Alina Alexoi va furniza ultimele noutati despre evolutia sportivilor romani la biatlon, schi fond, schi alpin, schi sarituri, sanie, patinaj viteza si bob.

Sorin Hobana,  comentatorul  probelor de sarituri cu schiurile si curling, si Monica Bucur, care va face echipa cu specialistul Marius Negrea pentru probele de patinaj artistic, vor comenta impreuna ceremoniile de deschidere si de inchidere de la PyeongChang.

Vlad Arhire va comenta probele de schi fond si biathlon, Cristian Mandru va aduce informatiile despre short track, schi alpin si freestyle, iar Emil Hossu-Longin va comenta hochei pe gheata.

De rezumatele zilei se va ocupa Costin Desliu.

Galerie foto