You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele si senior vicepresedintele CEV, in vizita la COSR

Aleksandar Boricic, presedintele Confederatiei Europene de Volei  (CEV) si vicepresedinte al federatiei internationale de specialitate (FIVB), Renato Arena, senior vicepresedintele CEV, insotiti de Gheorghe Visan, presedintele Federatiei Romane de Volei, Oana Sarb, vicepresedintele FRV, si Constantin Ispas, secretarul general al FRV, l-au vizitat la Casa Olimpica pe Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Insotiti de Mihai Covaliu, oficialii CEV, aflati in Bucuresti pentru a sustine candidatura Romaniei pentru organizarea unei grupe din cadrul turneului final al Campionatului European de volei, rezervat senioarelor, din 2021, si pentru discutii in legatura cu un proiect mai amplu de dezvoltare in Romania a voleiului,  voleiului pe plaja si snow-voleiului, au vizitat de asemenea Muzeul Sportului din incinta Casei Olimpice.

Conducatorii CEV au discutat cu presedintele COSR atat despre problemele voleiului romanesc cat si despre intentia CEV de a introduce snow-voleiul in programul olimpic. Cu aceasta ocazie, presedintele COSR a fost invitat special la intalnirile demonstrative de snow-volei programate in timpul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang 2018.

La finalul vizitei, Mihai Covaliu le-a oferit celor doi oficiali CEV albume de la anivesarea celor 100 de ani impliniti de olimpismul romanesc.

Galerie foto