You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

FELICITARI, CATALINA PONOR!

Prin votul a 71% dintre cetatenii europeni care si-au exprimat optiunea in cadrul unui sondaj pe internet realizat de Uniunea Europeana de Gimnastica, Catalina Ponor a fost desemnata drept cea mai buna gimnasta de pe continent in anul 2017.

Tripla campioana olimpica de la Atena incheie astfel triumfator o cariera sportiva de exceptie, atat prin titlul european cucerit in 2017, cat si prin aceasta nominalizare care confirma preferintele cunoscatorilor de gimnastica din Europa pentru clasa aratata de gimnasta romanca.

O felicit pe Catalina atat in numele meu, personal, cat si al tuturor colegilor din Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Merita sa incheie in plina glorie o cariera in care a dat totul, in care s-a daruit gimnasticii fara nici o rezerva. Prin ambitia ei, prin demnitatea si profesionalismul cu care a abordat fiecare participare in marile competitii ale lumii, Catalina Ponor s-a identificat total cu insusi spiritul olimpic. Imi doresc si ii doresc sa transmita acest spirit mai departe, sa ramana in continuare aproape de sportul care a consacrat-o si in care sunt sigur ca mai are lucruri de spus”, a declarat Mihai Covaliu, presedintele COSR.

 

Galerie foto