You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Bazele sportive pentru Tokyo 2020, sub supravegherea CIO

Comisia de Coordonare a Comitetului International Olimpic (CIO) pentru Jocurile Olimpice de vara din 2020, de la Tokyo, a vizitat patru locatii in timpul celei de-a cincea vizite in capitala nipona cu scopul de a verifica modul in care se respecta planurile pentru Tokyo 2020.

Comisia de Coordonare CIO a vizitat Aomi si Ariake, doua dintre locatiile care se preconizeaza sa devina simbolice pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, ca centre pentru tinerii sportivi din toata lumea.

Arena Aomi va gazdui concursul de baschet 3x3 si catarat sportiv, in timp ce Ariake va fi locul desfasurarii concursurilor de BMX si skateboarding.

Pe langa aceste doua centre sportive, Comisia a vizitat si Centrul Olimpic pentru Gimnastica si a verificat traseul cursei de canoe slalom, ambele locatii fiind intr-un stadiu inaintat de dezvoltare.  Remarcabile au fost progresele realizate la Centru Olimpic pentru Gimnastica care este programat a deveni Centru Expozitional atat inainte cat si dupa Jocuri.

Comitetul de Organizare a JO Tokyo 2020 a atins un prag important recent prin terminarea primei locatii de concurs la Musashino Forest Sport Plaza.

Galerie foto