You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Un nou card turistic lansat in Republica Coreea pentru atragerea strainilor in timpul Pyeongchang 2018

Guvernul Metropolitan din Seul și Organizația de Turism din Seul au lansat "Discover Seoul Pass cu Pyeongchang", un card turistic cu editie limitata destinat in primul rand turistilor care doresc sa viziteze locurile de inters turistic atat in capitala Republicii Coreea, cat și in zonele in care, in perioada 9 - 25 februarie 2018, vor avea loc Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna. 

Pe langa acest card special, au fost implementate alte 61 de reduceri in cazul marilor atractii turistice si transportului.

Pentru zona Seul exista beneficii precum accesul gratuit la patinoarul din faimoasa Piata Seul sau reduceri pentru Marigold Hotel sau Paradise Casino Walkerhill.

"Discover Seoul Pass cu Pyeongchang" va fi disponibil pana pe 31 martie anul viitor si va fi disponibil in doua variante: card de 24 de ore, care costa 30 de euro, si card de 48 de ore, care costa 43 de euro. Cardul va putea fi achizitionat din 25 de locatii din Seul si PyeongChang, cum ar fi Aeroportul Incheon sau Centrul de Informare Turistica Myeongdong, dar si  de pe site-uri web.

Galerie foto