You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR si CNPR au semnat parteneriate cu Toyota Romania

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a incheiat un parteneriat cu Toyota Romania in vederea cooperarii cu scopul de a sustine performantele sportive si de a asigura mobilitate. Proiectul vine in continuarea parteneriatelor globale semnate de Toyota cu Comitetul International Olimpic (CIO) si Comitetul International Paralimpic (CIP), prin care devine, pentru ambele organizatii, partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Aceste parteneriate includ atat vehicule cat si servicii si solutii de mobilitate.

Parteneriatul cu COSR sprijina obiectivele Agendei Olimpice 2020 si directivele strategice pentru viitor ale Miscarii Olimpice, sustenabilitatea reprezentand unul dintre cei trei piloni esentiali ai acesteia.

„Incepand cu 2017, Toyota este partener TOP al Comitetului International Olimpic pana in 2024, parteneriat in care sunt cuprinse si toate Comitetele Nationale Olimpice. Dupa cum stiti, Toyota este lider in domeniul auto si  ofera lumii solutii de mobilitate durabila prin tehnologia hibrid, combinand eficient motoarele pe benzina cu motorul electric, intr-o competitie pe care o regasesti si la JO acolo unde sunt cei mai buni dintre cei buni. Asocierea cu miscarea Olimpica reprezinta cel mai important vector de imagine bazat pe performanta, popularitate si prestigiu”, a declarat Mihai Covaliu, presedinte COSR.

Toyota Romania a semnat, de asemenea, un parteneriat cu Comitetul National Paralimpic Romania (CNPR), o premiera pentru Miscarea Paralimpica din Romania rezultata din parteneriatul Toyota cu Comitetul International Paralimpic (CIP), care va contribui la o viata mai buna cu oportunitati egale pentru toti, avand ca obiective incluziunea sociala a sportivilor paralimpici si a dezvoltarii sportului.

„Ambele parteneriate reprezinta un angajament solid atat pentru noi, cat si pentru cei de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Comitetul National Paralimpic Romania, mai ales ca impartasim aceleasi valori. Sustenabilitatea reprezinta pentru noi unul dintre pilonii cheie in activitatea pe care o desfasuram in fiecare zi, astfel ca acest parteneriat vine ca sa intareasca dorinta noastra de a sustine o mobilitate mai sigura si mai eficienta si ofera oportunitatea de a permite tuturor sportivilor sa atinga performanta si sa inspire o lume intreaga. Prin intermediul acestei colaborari, vom face tot posibilul sa eliminam barierele sociale si discriminarea si vom sustine mobilitatea si incluziunea sociala.” a declarat Edit Corcoman-Tarcolea, General Manager Toyota Romania. „Toyota este liderul segmentului de masini ecologice din Romania si din intreaga lume, asa ca suntem siguri ca aceasta colaborare va atinge obiectivele la cel mai inalt nivel”.

In calitate de Partener Paralimpic Global in categoria mobilitate, acoperind vehicule, servicii si solutii de mobilitate, Toyota are ca parteneri CIP, Comitetele de Organizare ale Jocurilor viitoare de la Tokyo din 2020 si – pentru prima data intr-un parteneriat CIP – toate Comitetele Paralimpice Nationale din 2017.

Acordul global acopera toate brandurile Toyota relevante din cadrul categoriei, inclusiv Toyota si Lexus. In acest moment, COSR a achizitionat de la Toyota Romania doua unitati Toyota RAV4 Hybrid, o unitate Toyota Hilux si o unitate Toyota ProAce.

Toyota Romania a fost infiintata in anul 2000, ca parte integranta a companiei multinationale Inchcape plc, unul dintre cei mai mari si mai puternici distribuitori de automobile din intreaga lume. Compania detine importul si distributia automobilelor marcilor Toyota si Lexus in Romania. Toate cele 22 de locatii sunt realizate conform standardelor europene Toyota de tip 3S (showroom, service si piese de schimb in acelasi loc).

Galerie foto