You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Volumul “La microfon, Cristian Topescu”, lansat intr-un cadru restrans la Cercul Militar

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sporiv Roman (COSR), Marius-Alexandru Dunca, ministrul Tineretului si Sportului, si Octavian Bellu au fost oaspetii speciali la evenimentul de lansare a volumului “La microfon, Cristian Topescu”, organizat intr-un cadru restrans, la Cercul Militar din Bucuresti. La festivitate au participat apropiati ai comentatorului Cristian Topescu, ai lui Horia Alexandrescu, autorul cartii, si ai lui Adrian Pandea, directorul Editurii Militare.

Presedintele COSR a remarcat ca in lunga sa cariera dedicata comentariului sportiv, Cristian Topescu a unit oamenii “atat prin modul in care a stiut sa prezinte peformantele sportivilor romani, cat si  prin stilul sau foarte ingaduitor adoptat atunci cand performantele nu au fost cele mai bune, sau cele asteptate”.

Cristian Topescu a primit distinctia Colanul de Aur al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din partea presedintelui COSR Mihai Covaliu, in cadrul Galei organizate cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintarea Asociatiei Presei Sportive.

Galerie foto