You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR incheie un parteneriat cu Toyota Romania

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) va incheia un parteneriat cu Toyota Romania luni 11decembrie a.c., de la ora 10.30, la Sediul Toyota Romania din Bd. Pipera nr. 1, Voluntari. La eveniment vor fi prezenti Mihai Covaliu, presedintele COSR,George Boroi, secretarul general al COSR, Edit Corcoman-Tarcolea, General Manager Toyota Romania, membri ai Comitetului Executiv al COSR si personalitati din Miscarea Olimpica din Romania.

Proiectul are in vedere cooperarea cu scopul de a sustine performantele sportive, de a asigura mobilitate si vine in continuarea parteneriatelor globale semnate de Toyota cu Comitetul International Olimpic (CIO) si Comitetul International Paralimpic (CIP). Prin aceste parteneriate globale, care includ atat vehicule cat si servicii si solutii de mobilitate, Toyota a devenit, pentru ambele organizatii, partener oficial exclusiv la categoria mobilitate

Parteneriatul cu COSR sprijina obiectivele Agendei Olimpice 2020 si directivele strategice pentru viitor ale Miscarii Olimpice, sustenabilitatea reprezentand unul dintre cei trei piloni esentiali ai acesteia.

In cadrul aceluiasi eveniment, Toyota Romania va semna un parteneriat cu Comitetul National Paralimpic Romania (CNPR), o premiera pentru Miscarea Paralimpica din Romania rezultata din parteneriatul Toyota cu Comitetul International Paralimpic (CIP), care va contribui la o viata mai buna cu oportunitati egale pentru toti, avand ca obiective incluziunea sociala a sportivilor paralimpici si a dezvoltarii sportului.

Galerie foto