You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

A fost lansat pe piata jocul video oficial Pyeongchang 2018

Denumit "Drumul abrupt spre Jocurile Olimpice" (Steep Road to the Olympics), jocul video oficial pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2018 din Pyeongchang ofera celor interesati sansa de a concura in 12 discipline olimpice, cum ar fi coborarea, slalomul urias, schi fond, sau snowboard-ul.

Jocul a fost dezvoltat de Ubisoft si este o extensie a seriei originale Steep, un joc de sporturi extreme lansat in premiera in decembrie 2016.

"Drumul abrupt spre Jocurile Olimpice" este un produs oficial autorizat al Pyeongchang 2018, dar pentru a-l putea juca trebuie achizitionat si Steep, jocul original.

Extensia ofera jucatorilor posibilitatea de a se antrena si de a participa la evenimente de calificare pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2018. De asemenea, jucatorii pot primi sfaturi si sugestii de la o serie de sportivi medaliati olimpici cum ar fi vedetele schiului american Lindsey Vonn, multipla campioana mondiala si campioana olimpica la coborare la Vancouver 2010, si Bode Miller, cel mai decorat schior american alpin al tuturor timpurilor, sau francezii Alexis Pinturault, medaliat cu bronz la slalom urias la Sochi 2014, sau Kevin Rolland, castigator al medaliei de bronz la schi freestyle - halfpipe.

Jucatorii pot, de asemenea, sa exploreze locații din Coreea de Sud si Japonia.

Jocul a fost pus la dispozitie pe platformele PlayStation 4, Xbox One si Windows PC.

Mai multe informatii despre joc aici: https://steep.ubisoft.com/game/en-us/road-to-the-olympics/game-info/https://steep.ubisoft.com/game/en-us/road-to-the-olympics/game-info/

Galerie foto