You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Start in competitia pentru design-ul medaliilor JOT Buenos Aires 2018

Organizatorii Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) care vor avea loc in perioada 6-18 octombrie 2018, in Argentina, la Buenos Aires, au lansat un concurs pentru design-ului medaliilor care vor fi acordate castigatorilor competitiilor din cadrul JOT.

Persoanele talente care doresc sa se implice in crearea design-ului medaliilor se pot inscrie in concurs urmand pasii de  aici  pana pe data de 12 ianuarie 2018.

Castigatorii vor fi desemnati de un juriu format din persoane implicate in Miscarea Olimpica de tineret inca de la JOT Singapore 2010. Printre componentii juriului se numara si legendele sportului Angela Ruggiero, campioana olimpica la hockey si presedinte al Comisiei CIO a Sportivilor, si  Li Lingwei, o vedeta a badmintonului mondial, presedinte al Comisiei de Coordonare a Comitetului de Organizare JOT Buenos Aires 2018.

Desenul castigator va fi ales la sfarsitul lunii ianuarie 2018 si va fi afisat pe medaliile de aur, argint si bronz acordate sportivilor in Buenos Aires in perioada, iar artistul va beneficia de o excursie la JOT din Buenos Aires 2018 unde va asista la Ceremonia de Deschidere si va fi invitat la ceremoniile de acordare a medaliilor.

Galerie foto