You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Covaliu: „Un sportiv care castiga o medalie Olimpica este un sportiv cu valori corecte”

Aflat la Zagreb, in Croatia, unde reprezinta Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) la Adunarea Generala de alegeri a Comitetelor Olimpice Europene (EOC), Mihai Covaliu, presedintele COSR, a declarat vizavi de speculatiile aparute in mass-media potrivit carora luptatorul roman Albert Saritov ar avea legatura cu grupari teroriste:

„Plec de la ceea ce stiu si spun ca: un sportiv care castiga o medalie Olimpica este un sportiv cu valori corecte. Scopul lui este acela de a se pregati pana la epuizare pentru a-si implini visul. Pentru a se califica la JO si a cuceri medalia olimpica”.

„Sportivul care face PERFORMANTA nu are timp de pierdut. El se antreneaza si dupa aceea se recupereaza pentru urmatorul antrenament. Si tot asa”.

„Am incredere in institutiile statului, am incredere in Federatia Romana de Lupte si in presedintele ei si am incredere in acest sportiv talentat , tatal a  patru copii, care va mai castiga medalii pentru ROMANIA”.

Albert Saritov a facut parte din Echipa Olimpica a Romaniei care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 si a cucerit  medalia olimpica de bronz la lupte libere in limitele categoriei 97 kg.

Galerie foto