You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

S-a accidentat Evghenia Medvedeva, una dintre favoritele la titlul olimpic, la patinaj artistic, la PyeongChang 2018

Rusoaica Evghenia Medvedeva, una dintre favoritele la castigarea medaliei de aur in concursul feminin de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna din 2018, a suferit o fractura la piciorul drept si ar putea rata Finala Marelui Premiu al Federatiei Internationale de specialitate (ISU), programata luna viitoare.

In varsta de 18 ani, Evghenia Medvedeva a castigat concursurile de Grand Prix desfasurate la Moscova si Osaka. Ea a precizat ca a simtit dureri inaintea concursului din capitala rusa, desfasurat in luna octombrie, insa a fost capabila sa concureze cu ajutorul medicamentelor.

Evghenia Medvedeva a fost diagnosticata cu o fisura de os la piciorul drept, insa a decis sa ia parte si la competitia din Japonia, desfasurata in cursul acestei luni.

Deocamdata nu sunt elemente care sa indice o posibila absenta, din motive medicale, a Evgheniei Medvedeva de la JO 2018, din luna februarie, insa Comitetul International Olimpic (CIO) nu a decis inca daca va admite participarea Rusiei la PyeongChang 2018, dupa scandalul de dopaj cu care s-a confruntat aceasta tara.
O hotarare in acest sens va fi luata cu ocazia reuniunii Comitetului Executiv al CIO, programat intre 5 si 7 decembrie a.c..

Galerie foto