You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

FR Haltere si-a fixat ca obiectiv cucerirea unei medalii olimpice la CM

Nicu Vlad, presedintele Federatiei Romane de Haltere (FRH), a declarat ca obiectivul Romaniei la Campionatele Mondiale de haltere rezervate seniorilor, care vor avea loc la Anaheim (California - Statele Unite ale Americii), in perioada 28 noiembrie - 5 decembrie a.c. este castigarea unei medalii la o proba olimpica. Liderul FRH a afirmat ca, daca vor evolua ca la antrenamente, sportivii romani se pot intoarce chiar si cu trei medalii dintre care una de aur, ultimul  titlu mondial fiind cucerit in urma cu 14 ani.

Lotul Romaniei pentru Campionatele Mondiale de la Anaheim va fi compus din Dumitru Captari ( 77 kg), Leonard-Dumitru Cobzariu (94 kg), Elena Ramona Andries (48 kg), Madalina-Bianca Molie, Irina Lacramioara Lepsa (ambele la  58 kg) si Loredana Elena Toma (63 kg).

Ultima medalie obtinuta de Romania la Campionatele Mondiale dateaza din 2011, cand Roxana Cocos a castigat bronzul la stilul aruncat. De asemenea, ultimul titlu mondial (la total) a fost adus Romaniei de Valeriu Calancea la editia din 2003.

Galerie foto