You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Fostul component al Echipei Olimpice a Romaniei de la Rio 2016, boxerul Mihai Nistor, in echipa Europei contra Cubei

Pugilistul Mihai Nistor a facut parte din selectionata Europei care astazi, pe 22 noiembrie a.c., la Praga, a intalnit reprezentativa Cubei, considerata cea mai buna echipa de box a lumii. Nistor a plecat spre Praga, insotit de antrenorul Virgil Fasie.

Cubanezii, care la ultima editie a Campionatului Mondial au castigat cinci dintre cele 10 titluri, au trimis la Praga nume importante precum Erislandy Savon, Julio La Cruz Peraza, Lazaro Alvarez Estrada, Yoandy Toirac Ortega, Roniel Iglesias, Arlen Lopez sau Javier Ibanez Diaz.

Inedita Gala de la Praga a avut  programate sapte partide AIBA Open Boxing (AOB) si mai multe dispute de fete. Mihai Nistor, campion mondial APB - divizia profesionista a Asociatiei Internationale a Boxului Amator (AIBA), a fost ales sa boxeze la categoria plus 91 de kilograme, contra lui Yoandy Toirac Ortega.

 Desi a fost calificat la ultima editie a CM, Mihai Nistor, fostul component al Echipei Olimpice a Romaniei de la Rio 2016 nu a putut boxa din cauza unei accidentari. La ultimul turneu international, el a castigat finala prin knockout.

Galerie foto