You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Donatie de 1,2 milioane de euro pentru succesul PyeongChang 2018

Federatia Coreeana a Bancilor de Economii a donat Comitetului de Organizarea a Jocurilor Olimpice de iarna - Pyeongchang 2018 1,5 miliarde woni sud-coreeni (1 milion de lire sterline / 1,4 milioane de euro / 1,2 milioane de euro) in incercarea de a contribui la asigurarea succesului Jocurilor Olimpice de Iarna si Paralimpicilor.

Printre cei prezenti la ceremonia de donare s-au numarat Kim Ki-hong, vicepresedintele comisiei de planificare a Jocurilor - Pyeongchang 2018, si Lee Sung-woo, presedintele Federatiei Coreene a Bancilor de Economii.

"Aceasta donatie va contribui in mod semnificativ la inflorirea Jocurilor Olimpice - Pyeongchang 2018 si la pregatirile care se fac pentru gazduirea cu succes a intrecerilor olimpice", a spus Kim Ki-hong.

Acordul a fost semnat dupa ce KEB Hana Bank, sponsor oficial al Pyeongchang 2018, si Federatia Nationala a Bancilor din Coreea au decis sa coopereze pentru a asigura succesul evenimentelor.

Aceasta este a doua interventie a Federatiei Nationale a Bancilor (FNB), dupa ce in septembrie, a fost de acord sa achizitioneze tichete de intrare la intrecerile olimpice in valoare de 1 miliard de woni sud-coreeni (691.000 lire sterline / 914.000 dolari /  775.000 euro), dupa ce s-a aflat ca vanzarile de bilete sunt mici.

Galerie foto