You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Peste o mie de Olimpieni au aplicat pentru „OLY” in mai putin de o saptamana

Peste o mie de Olimpieni s-au inregistrat pentru noul titlu post-nominal "OLY" la mai putin de o saptamana  de la lansarea acestuia. Grupul include sportivi din intreaga lume, atat de la sporturi olimpice de vara, cat si de la sporturi de iarna. Printre Olimpienii care au aplicat deja se numara fostul sprinter Ato Bolden din Trinidad; Ronald Rossi - sanie, din SUA; Nicole Hoevertsz, fosta inotatoare sincron, Membru CIO pentru Aruba; snowboarder-ul Konstantin Schad, din Germania; atletul Dame Kelly Holmes, din Marea Britanie sau inotatorul japonez Hanae Ito.

Presedintele Comitetului International Olimpic, Thomas Bach, campion olimpic la Montreal 1976, a devenit prima persoana care a primit titlul "OLY" in timpul Forumului International al Atletilor de la Lausanne .

 Presedintele Asociatiei Mondiale a Olimpionilor Joel Bouzou i-a incurajat pe toti olimpionii din intreaga lume sa se inregistreze.

Initiativa permite Olimpienilor sa utilizeze titlul post-nominal "OLY" pe documente oficiale, CV-uri, carti de vizita, in social media sau oriunde  folosesc numele lor Olimpian, in acelasi mod in care un absolvent de universitate poate folosi titlul de doctor, de exemplu.

Galerie foto