You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Covaliu, invitat special la Gala Campioni in Business

Presedintele Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR)  Mihai Covaliu, impreuna cu antrenorul de gimnastica Octavian Bellu si actrita Oana Pellea au participat in calitate de invitati speciali la editia din acest an a Galei „Campioni in Business” de la Bucuresti, care s-a desfasurat la Biavati Events.
Presedintele COSR a povestit pe scena Galei cum increderea in fortele proprii, dar si increderea oferita de cei din jur, pot modela performanta. Octavian Bellu, le-a vorbit invitatilor despre „perseverenta in excelenta” si despre felul in care disciplina, curajul si viziunea te pot ajuta sa obtii rezultate excelente pe termen lung. Discursurile au fost urmate de un moment demonstrativ de gimnastica artistica, realizat de sportivele care fac parte din proiectul „Tara, tara, vrem campioane!”.

Aflat la cea de-a VII-a editie,  „Campioni in Business” este un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care descopera, promoveaza si premiaza cei mai dinamici antreprenori romani, care creeaza si mentin locuri de munca, aduc valoare prin inovatie si contribuie in mod semnificativ la bugetele locale si de stat.

Evenimentele au loc anual in cele trei provincii istorice ale Romaniei - Moldova, Transilvania si Muntenia si sunt urmate de o intalnire informala a membrilor comunitatii carora li se ofera ocazia de socializare cu cei mai importanti oameni de afaceri ai Romaniei.

Galerie foto