You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Aplicatia PyeongChang 2018, lansata oficial

Aplicatia oficiala pentru Jocurile Olimpice de iarna PyeongChang 2018 a fost lansata in limbile coreeana, chineza, engleza, franceza si japoneza. Aplicatia va aduce la fanii sporturilor de iarna din intreaga lume cele mai recente stiri si informatii despre cea de a XXIII-a editie de iarna a Jocurilor Olimpice.
Aplicatia va avea in prim plan „Stafeta Tortei Olimpice” pana la data de 28 ianuarie 2018, oferind utilizatorilor posibilitatea de a urmari indeaproape calatoria Flacarii Olimpice in jurul Republicii Coreea.

Pe langa informatii despre istoria Tortei si a Stafetei Tortei Olimpice, aplicatia va tine utilizatorii la curent cu traseul Tortei PyeongChang 2018, oferind galerii foto, cele mai recente stiri si informatii despre traseu, dar si un flux live de la fiecare oprire importanta a Flacarii Olimpice.

 Pe data de 29 ianuarie 2018, cu 12 zile inainte de inceperea celei de a XXIII-a editii de iarna a Jocurilor Olimpice, aplicatia va prelua si rolul de magazin unic pentru toate lucrurile PyeongChang 2018.

Pe langa faptul ca ofera o gama de caracteristici si promotii interesante, rezultate live, stiri olimpice in timp real si programul intrecerilor olimpice, aplicatia va oferi informatii despre sportivii de top si cei medaliati, imagini panoramice ale locurilor de competitie si o functie de urmarire care le va permite utilizatorilor sa acceseze informatiile despre medaliile castigate de echipele reprezentative pe care le sustin.

Pentru toti cei care se vor afla in vizita la PyeongChang 2018, aplicatia va oferi o multime de informatii utile cu privire la transportul cazarea si toate atractiile din zona, pentru a le asigura  fanilor Jocurilor Olimpice o experienta cat mai placuta.

 Aplicatia este sustinuta de site-ul oficial al Jocurilor (www.pyeongchang2018.com), care a primit o noua infatisare o data cu lansarea aplicatiei. Site-ul cu noul look ofera cele mai recente informatii despre Stafeta Tortei Olimpice PyeongChang 2018 si va fi o sursa esentiala de informatii pana la sfarsitul Jocurilor Paralimpice de iarna din martie 2018.

„PyeongChang 2018 vor fi cele mai avansate Jocuri din punct de vedere tehnologic, asa ca este foarte important sa avem o aplicatie interesanta si usor de folosit pentru toti fanii olimpici si paralimpici, astfel incat sa se simta conectati la Jocuri oriunde ar fi”, a declarat Lee Hee-beom, presedintele Comitetului de Organizare PyeongChang pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna (POCOG).

Aplicatia este disponibila atat din Magazin Google Play, cat si din Magazinul App iOS.

Galerie foto