You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Premiantii editiei din 2017 a concursului „Un condei numit Fair-Play”, recompensati la Casa Olimpica

Castigatorii celei de-a XVII-a editii a Concursului national de literatura si jurnalism sportiv „Un condei numit Fair-Play”, vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va avea loc maine, 10 noiembrie, cu incepere de la ora 11.00, la Sala Amfitearu din incinta Casei Olimpice din Bucuresti.

La concursul organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin Academia Olimpica Romana (AOR), in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale (MEN), prin Inspectoratele Scolare Judetene a fost dedicat au participat elevi din clasele I-XII.
Intrecerile s-au desfasurat pe trei categorii de varsta (7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani) la sectiunile „poezie”, „proza” si „cronica-reportaj”, pentru fiecare din acestea fiind acordate un premiu I, un premiu II, un premiu III si cate cinci mentiuni.
 
La faza nationala s-au calificat 337 de lucrari provenite din 22 de judete si 107 unitati de invatamant, urmand a fi premiati 73 de elevi si 65 de profesori indrumatori.
 
Juriul, prezidat de  prof. dr. Mina-Maria Rusu, inspector general de limba si literatura romana in cadrul Ministerul Educatiei Nationale, i-a avut in componenta pe profesor Mariana Cheroi (Scoala Generala Nr. 56 din Bucuresti), Alexandra Mocanu (profesor de limba si literatura romana  la Colegiul National „Al. Ioan Cuza” din Alexandria si inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman), Stefania Vasilica Duminica (profesor la Scoala Gimnaziala „Prof. Ion Visoiu” din Chitila), Rori Maria Gherghisor (profesor la Scoala Gimnaziala „Prof. Ion Visoiu” din Chitila)  si  Sorin Marian Rusu (jurnalist sportiv la TV Digi Sport).

La eveniment vor fi prezenti elevi laureati, profesori indrumatori si membri ai juriului, fiind asteptati medaliati olimpici si reprezentanti ai presei.

Tineri muzicieni, elevi ai Scolii Gimnaziale de Arte „Iosif Sava” din Bucuresti, vor sustine un program artistic.

Galerie foto