You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

O uncie de aur de la BCR pentru componentii Echipei Olimpice a Romaniei pentru Tokyo 2020

Pentru a marca in mod special semnarea parteneriatului cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Banca Comerciala Romana (BCR) a oferit o uncie de aur care sa fie folosita la confectionarea insignelor pe care le vor purta componentii Echipei Olimpice care vor reprezenta Romania la Tokyo 2020.

“Cadoul nostru de astazi este o moneda de aur, o uncie de aur, menita sa marcheze acest moment. Rugamintea noastra ar fi, daca se poate, ca aceasta uncie sa fie topita si sa faca parte din insignele pe care componentii lotului olimpic le vor purta la Tokyo”, a spus Sergiu Manea, CEO al BCR.

“Cred ca cei care vor merge si vor face parte din Echipa Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, au un motiv in plus pentru a se pregati si pentru a reprezenta Romania cu cinste acolo si a castiga medalii. Vor avea cate putin din acest premiu foarte frumos”, a spus la randul sau Mihai Covaliu, presedintele COSR.

COSR si BCR au deschis oficial un parteneriat strategic pentru sprijinirea performantei sportive si dezvoltarea educatiei prin sport in Romania.

Galerie foto