You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

„Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor”, la cea de-a XXV-a editie

Gala laureatilor concursului national de arte plastice „Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor” a ajuns la cea de-a XXV- a editie si va avea loc vineri, 3 noiembrie, orele 11.00, la Casa Olimpica din Bucuresti.

Concursul organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin Academia Olimpica Romana (AOR), in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale (MEN), prin intermediul Inspectoratelor Scolare Judetene (ISJ) a constituit un nou prilej pentru micii plasticieni sa-si dovedeasca fantezia, trairile interioare si sentimentele legate de frumusetea fenomenului sportiv.

La faza finala a editiei din acest an au fost promovate 1034 de lucrari provenite  de la 130 de unitati de invatamant din Municipiul Bucuresti si alte 21 de judete (Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila,Buzau, Cluj, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui), inscrise pe trei categorii de varsta: 6-10, 11-14 si 15-18 ani. Castigatorii premiilor si mentiunilor vor primi diplome, albume de arta si materiale specifice  picturii si graficii.

Galerie foto