You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR, liant in procesul de modificare a OUG 38/2017

In cadrul Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport a Camerei Deputatilor s-a format o Subcomisie care va analiza amendamentele la OUG 38/2017 de modificare/completare a Legii 69/2000 – Legea Educatiei Fizice si Sportului.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a contribuit direct la aceasta actiune aducand la o masa comuna de lucru factori* implicati in procesul de sustinere si promovare a intereselor sportului dezbatute.

Alexandru Dedu, vicepresedinte al COSR si presedinte al Federatiei Romane de Handbal, a fost desemnat vocea comuna in fata membrilor Subcomisiei.

________________________

* Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Atletism, Federatia Romana de Baschet, Federatia Romana de Bob si Sanie, Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Fotbal, Federatia Romana de Handbal, Federatia Romana de Judo, Federatia Romana de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Gimnastica Artistica, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tir Sportiv, Federatia Romana de Scrima, Federatia Romana de Rugby, Liga Profesionista de Fotbal.

Galerie foto