You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Catalina Ponor va spune adio gimnasticii la Openul Mexican

Gimnasta Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la Atena, in 2004, se va retrage din activitatea competitionala la Openul Mexican, care va avea loc pe 25 noiembrie a.c., la Ciudad de Mexico.

La 30 de ani, Catalina Ponor este una dintre cele mai valoroase gimnaste din primul deceniu al secolului XXI, trofeelor olimpice adaugandu-li-se cinci medalii cucerite la Campionatele Mondiale si sapte titluri de campioana europeana.

Organizatorii evenimentului din Mexic l-au invitat si pe gimnastul cubanez Manrique Larduet, vicecampion mondial la individual compus in 2015, unul dintre cei mai buni gimnasti ai momentului. Au mai confirmat participarea spaniolii Paula Raya, Joel Plata, brazilianul Petrix Barbosa, cubaneza Yesenia Saskia Ferrera, mexicanii Victoria Mata, Kevin Cerda, Francisco Rojo, Jorge Inigo.

Vor fi premiati castigatorii la individual compus, dar vor fi luate in calcul cele mai bune patru note la masculin si cele mai bune trei la feminin, pentru a fi un format mai atractiv pentru concurenti si spectatori.

 Pe 26 noiembrie a.c. este programata Gala Internationala, in care concurentii vor prezenta exercitii spectaculoase.

Galerie foto