You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Patru sportivi romani vor primi distinctii olimpice, la Casa Olimpica din Bucuresti

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) va organiza vineri, 20 octombrie a.c., de la ora 10.00, la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din Bucuresti, CEREMONIA DE ACORDARE A DISTINCTIILOR OLIMPICE pentru sportivii Stefan Gheorghita (lupte libere), Cristina Casandra (atletism), Eusebiu Iancu Diaconu (lupte greco-romane) si Roxana Daniela Cocos (haltere). Toti cei patru sportivi, participanti la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, au avansat pe pozitii superioare, in urma descalificarii unor concurenti care au incalcat regulile anti-doping.

In cadrul ceremoniei, Stefan Gheorghita - lupte libere, categoria 74 kg, va intra in posesia medaliei de bronz si a diplomei.

Atleta Cristina Casandra, pentru locul 4 ocupat in competitia de 3000 m obstacole, Eusebiu Iancu Diaconu, pentru locul 7 ocupat in clasamentul intrecerilor de lupte greco-romane, in limitele categoriei 60 kg, si Roxana Daniela Cocos, pentru locul 7 pe care s-a clasat in ierarhia feminina de la haltere, la categoria 58 kg, vor primi diplome.

La eveniment vor lua parte Mihai Covaliu, presedintele COSR, Octavian Morariu, membru CIO pentru Romania si vicepresedinte al COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, conducatori ai federatiilor nationale sportive, personalitati ale miscarii sportive din Romania. La ceremonie este invitat sa participe Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului si Sportului.

Galerie foto