You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele COSR s-a intalnit la Amman cu Printul Feisal bin Hussein

In cadrul vizitei Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei, si a Principelui Radu in Regatul Hasemit al Iordaniei, Mihai Covaliu, Presedintele COSR, a avut o intrevedere cu Printul Feisal bin Hussein, fratele Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei si Presedintele Comitetului National Olimpic al acestei tari, precum si Membru al Comitetului International Olimpic (CIO).

De asemenea, a avut intalniri cu Secretarul General, Nasser Majali, cu Presedintele Federatiei Iordaniene de Judo, Khaled Barakat Ibrahim, si alti reprezentanti ai unei echipe noi si dinamice cu care Printul Feisal a inceput relansarea sportului in Iordania. Cu ocazia acestei vizite au fost stabilite mai multe directii de cooperare bilaterala in domeniul sportului, urmand ca un acord sa fie semnat la Praga, cu prilejul Adunarii Generale a Comitetelor Olimpice Nationale (ANOC).

Programul vizitei a inclus si o intlanire cu Presedintele Comitetului Paralimpic Iordanian, Printul Ra’ad bin Zeid al Hussein, in cadrul careia au fost prezentate modele de bune practici si metodele guvernarii acestui for in contextul social si economic iordanian.

Vizita in Iordania a avut loc ca urmare a invitatiei adresate Presedintelui COSR de catre Casa Regala a Romaniei, in vederea consolidarii si revigorarii relatiilor romano-iordaniene in domeniul sportului si al educatiei. Din delegatie au mai facut parte Directorul Executiv al Crucii Rosii din Romania, dl. Ioan Silviu Lefter si, un grup important de rectori ai universitatilor din Romania condus de Prof. Univ. Sorin Campeanu, Presedintele Consiliului National al Rectorilor, si de Secretarul de Stat din Ministerul Educatiei, dl. Gigel Paraschiv.

Din delegatie au mai facut parte un grup de rectori ai universitatilor din Romania condus de Prof. Univ. Sorin Campeanu, Presedintele Consiliului National al Rectorilor, si de Secretarul de Stat din Ministerul Educatiei, dl. Gigel Paraschiv.

Galerie foto