You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Saptamana europeana a sportului in Romania

Cea de a treia editie a Saptamanii europene a sportului in Romania care se va desfasura in perioada 23 - 30 septembrie a.c.,va programa circa 300 de evenimente in peste 30 de judete, in organizarea Federatiei Romane Sportul pentru Toti (FRSpT) si a Ministerului Tineretului si Sportului, la initiativa Comisiei Europene de promovare a sportului si a activitatii fizice in intreaga Europa.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), George Boroi, secretarul general al COSR, Narcisa Lecusanu si Gabriela Szabo au primit in aceasta vara, la Bruxelles, certificatele #BeActive Ambassadors pentru Saptamana Europeana a Sportului.

George Boroi, ambasador al Saptamanii europene a sportului in Romania inca de la prima editie, a declarat ca sustine o implicare cat mai mare a intregii societati in activitati sportive. ''In calitate de ambasador BeActive pentru Saptamana europeana a sportului, alaturi de colegii nostri si cu sprijinul MTS am reusit anul trecut sa mobilizam peste 30.000 participanti in Romania. Nu stiu daca e mult sau putin, dar ne dorim o participare mai mare in acest an. Mesajul principal al campaniei BeActive este implicarea fiecaruia dintre noi, asa cum stie fiecare in aceste evenimente. Sa ne bucuram impreuna de sport, de miscare, indiferent de varsta, de ocupatie, apartenenta sociala sau alte criterii. Sportul este un limbaj universal care nu tine cont de acestea''.

Galerie foto