You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

PyeongChang, pregatit pentru gazduirea Jocurilor Olimpice de iarna din 2018

In urma ultimei vizite realizate in Coreea de Sud, Comitetul de Coordonare din cadrul Comitetului International Olimpic (CIO) este increzator ca orasul Pyeongchang va putea gazdui in cele mai bune conditii cea de-a XXIII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna.

„Pe parcursul vizitei noastre de trei zile am putut observa ca PyeongChang este pregatit pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2018. Am vazut imbunatatirile aduse locurilor de desfasurare a competitiilor si infrastructurii in general. De asemenea, am luat la cunostiinta despre planurile de viitor ale Comitetului de Organizare in ceea ce priveste buna desfasurare a Jocurilor de iarna si suntem increzatori ca acesta va reusi sa asigure o editie de succes a Jocurilor Olimpice si Paralimpice”, a declarat Gunilla Lindberg, presedintele Comitetului de Coordonare CIO.

Avand in vedere ca stadiul lucrarilor privind locatiile de desfasurare a competitiei a ajus in faza punerii la punct a ultimelor detalii, urmatorul pas al Comitetului de Organizare va fi de a promova Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang. Al doilea set de bilete de intrare la intrecerile olimpice vor fi puse in vanzare de saptamana viitoare, iar peste aproximativ doua luni va incepe stafeta Tortei Olimpice a JO 2018.