You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Tensiuni in cadrul AIBA

Oponenti ai actualului presedinte al Federatiei Internationale de Box (AIBA), C.K. Wu, au incercat sa ocupe sediul institutiei din Lausanne, Elvetia. La fata locului a fost chemata politia pentru a-i scoate pe acestia din Maison du Sport International, sediul a mai multor Federatii Internationale sportive, inclusiv cea de Box. In acest moment, cladirea este inchisa iar accesul nu este permis pentru 48 de ore.

Acest episod vine dupa ce membri ai Comitetului Executiv al AIBA au cerut demisia actualului presedinte in timpul unei intalniri de doua zile la Moscova, Rusia. Raspunsul presedintelui AIBA, C.K. Wu, a fost sa organizeze o Adunare Generala Extraordinara planificata peste 3 luni.

C.K. Wu se confrunta cu o opozitie in interiorul AIBA si critici din partea omului de afaceri chinez Wu DI care a investit in Boxing Marketing Arm, un serviciu de promovare a sportului si a produselor AIBA care a devenit desuet dupa semnarea acordului dintre Comitetul International Olimpic si gigantul e-commerce, Alibaba.

Galerie foto