You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Felicitari pentru medalia de argint cucerita de canoistii romani la Europene

Reprezentantii Romaniei Leonid Carp si Victor Mihalachi au cucerit medalia de argint la canoe doi pe distanta de 500 m (C2 - 500 m), la editia din acest an a Campionatelor Europene de kaiac-canoe de la Plovdiv, prima competitie internationala la care au participat seniorii romani, dupa expirarea suspendarii de un an dictata in 2016 de Federatia internationala de specialitate.

In finala, tandemul Carp -Mihalachi a fost devansat de echipajul din Rusia, iar pe locul 3 s-a clasat Ucraina. In proba olimpica C2 - 1000 m, Carp si Mihalachi s-au clasat pe locul 5.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a felicitat pe canoistii romani pentru rezultatul obtinut. „Medalia de argint cucerita la aceasta editie a Europenelor de kaiac – canoe speram sa redeschida drumul Romaniei spre rezultatele internationale de marca la acest sport cu traditie la noi, rezultate cu care ne-am obisnuit de-a lungul anilor.  Entuziasmul si tineretea lui Leonid Carp, cu performante foarte bune la juniori, a fost completata de experienta lui Victor Mihalachi, participant la Jocurile Olimpice de la Londra, in 2012, iar rezultatul a fost un important loc pe podium. Felicitari atat celor doi sportivi, care in curand speram ca vor obtine rezultate de marca si in probele olimpice, cat si tehnicienilor care au alcatuit acest echipaj de perspectiva”.

Galerie foto