You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Intrare impetuoasa a Intel Corporation in randul sponsorilor TOP ai CIO

Scopul principal este de a "reimagina viitorul Jocurilor Olimpice cu nivele noi de interactiune a suporterilor prin tehnologii inovatoare", conform parteneriatului pe termen lung semnat de Thomas Bach, Presedintele CIO si Brian Krzanich, Directorul General Intel Corporttion, la New York.

Intel va coopera cu Miscarea Olimpica si cu partenerii ei pentru a integra noile tehnologii pe mai multe niveluri si fatete ale Jocurilor Olimpice, concentradu-se initial pe integrarea platformelor media si de comunicare 5G, VR, 3D, 360', apoi pe solutii pentru implementarea inteligentei artificiale si a dronelor acolo unde este nevoie, impreuna cu alte solutii tehnice pentru imbunatatirea si facilitarea expunerii si accesului publicului la Jocurilor Olimpice.

"Urmand recomandarile Agendei Olimpice 2020, CIO cauta acum parteneriate inovatoare. Intel este leaderul mondial in domeniu si suntem nerabdatori sa incepem lucrul cu echipa lor pentru a indrepta viitorul Jocurilor Olimpice catre tehnologiile de top", a declarat Thomas Bach, Presedintele CIO. "Jocurile Olimpice conecteaza sportivii cu suporterii intr-un mod care a inspirat publicul din intreaga lume prin valorile noastre: excelenta, prietenie, respect. Prin noul nostru parteneriat global inovativ cu Intel, suporterii de pe stadioane, sportivii si publicul din intreaga lume vor putea sa experimenteze magia Jocurilor intr-o maniera cu totul noua."

"Jocurile Olimpice ne ofera o platforma de neegalat pentru a arata ce poate tehnologia Intel sa ofere pentru a transforma viitorul sportului. Vom intra in actiune prima data la Jocurile Olimpice de Iarna PyeongChang 2018, unde vom oferi vizualizari virtuale in timp real de la Jocurile de Iarna", a completat Brian Krzanich, Directorul General Intel Corporation.

Galerie foto