You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Felicitari si la multi ani, Bianca Pascu!

Bianca Pascu a obtinut medalia de bronz in proba individuala feminina de sabie la Campionatele Europene de scrima care se desfasoara in perioada 12-17 iunie a.c. la Tbilisi (Georgia).  Medalia cucerita de Bianca Pascu este prima obtinuta de Romania dupa 13 ani la sabie feminin.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, i-a transmis felicitari scrimerei: „Medalia de bronz cucerita de Bianca la aceasta editie a Campionatelor Europene ii rasplateste munca de ani de zile. A inceput bine acest sezon. Dupa ce in luna mai a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului la Grand Prix-ul de la Moscova, acum a reeditat performanta in cadrul intrecerilor continentale. Sa speram ca va reusi sa urce pe podium si la Campionatele Mondiale din iulie de la Leipzig. Felicitari Bianca si la multi ani pentru frumoasa varsta pe care ai implinit-o!”

Pentru Bianca Pascu, componenta Clubului Sportiv Dinamo care a implinit 29 de ani pe 13 iunie a.c., medalia de bronz cucerita la CE de la Tbilisi este cea mai buna performanta din palmares. Sabrera a mai obtinut o medalie de argint la Universiada din 2011, de la Shenzhen (China).

Romania participa cu 15 sportivi la Campionatele Europene de scrima de la Tbilisi.

Galerie foto