You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romania, doua medalii de aur si una de argint la FONT 2017

La cea de a X-a editie a Festivalului Olimpic National pentru Tineret  (FONT), delegatia Romaniei a cucerit doua medalii de aur, la baschet fete 3x3 si volei baieti, si una de argint la volei fete.

La competitia organizata de Comitetul Olimpic Bulgar, in localitatea Albena, in perioada 4-6 iunie a.c., Romania a fost reprezentata in intrecerile de baschet 3x3 (baieti si fete) si in cele de volei pe plaja (baieti si fete). Din delegatie au facut parte 13 sportivi si doi antrenori.

Concursurile au fost destinate tinerilor cu varste intre 14 si 18 ani, iar programul competitional a cuprins disciplinele: atletism, baschet 3x3, volei pe plaja, lupte pe plaja, fotbal, inot si tenis de masa.

La baschet, echipa Romaniei a fost formata din patru fete – Irina Parau, Bolgarka Biszak, Orsolya Voloncs, Maria Claudia Dinu si patru baieti – Stefan Vasile Birloveanu, Andrei Dragos Diculescu, Aurel Antonio Nasturescu, Mihai Blagu, insotiti de antrenorul Florin Covaciu.

La volei, echipa Romaniei a fost formata din trei fete - Ioana Silvia Coman, Ioana Anca Manuc, Daniela Andreea Iancu, si doi baieti - Balasz Csiszar, Darie Toader, insotiti de antrenorul Dan Mihai Jitaru.

Galerie foto