You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Acord bilateral COSR - CNO din Belarus, pana la finele lui 2020

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), secondat de George Boroi, secretarul general al COSR, a semnat un protocol de colaborare bilaterala cu reprezentantul Comitetului National Olimpic (CNO) din Belarus secretarul general Anatol Kotau, secondat de George Katulin, membru in Comitetul Executi al CNO al Berlarus, responsabil relatii internationale. Acest acord cadru faciliteaza colaborarea intre federatiile nationale ale celor doua tari pe diverse sporturi, precum si o serie de schimburi de cunostinte si experiente in diferite domenii, cum ar fi medicina sportiva, lupta anti-doping, stiinta sportului, relatiile internationale in sport, etc.

Semnarea protocolului a avut loc la sfarsitul lucrarilor Seminarului tehnic anual al Comitetelor Olimpice Europene (EOC) care a avut loc la Skopje (Macedonia), in perioada 19-20 mai, si se incadreaza in viziunea noului mangement COSR in ceea ce priveste colaborarea mai stransa cu comitetele olimpice ale tarilor europene continentale.

Acordul bilateral va fi in vigoare pana la 31 decembrie 2020, perioada in care vor avea loc si Jocurile Europene Minsk 2019.

Galerie foto