You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Calificari on-line, premiera olimpica la JOT Buenos Aires 2018

A fost lansat sistemul online de calificari pentru proba de breakdance din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) Buneos Aires 2018, sistem introdus de Federatia Mondiala de Dans Sportiv. Este pentru prima oara in istoria Jocurilor Olimpice cand probele video fac parte din sistemul de calificari.

Tinerii dansatori care doresc sa participe la JOT Buenos Aires 2018 trebuie sa trimita un clip video de 45 de secunde in care prezinta miscarile de dans specifice breakdance-ului, iar un grup de experti va analiza filmul si va oferi un feedback fiecarui dansator de perspectiva. Cei care au nevoie de muzica de acompaniament pentru film, pot descarca gratuit piese create de DJ pentru astfel de dans.

Perioada de calificare online a inceput in luna mai a.c. si se va incheia pe 31 iulie a.c.. Mai multe amanunte despre cum decurg calificarile pot fi obtinute pe link-ul http://www.breakingforgold.com/.

Sportivii romani care doresc sa  participe la selectia on-line il pot contacta aici, pentru detalii, pe Adrian Nedelcu, secretarul general al Federatiei Romane de Dans Sportiv .

Proba de breakdance este una din cele trei noi probe ce se vor desfasura la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018 alaturi de probele de karate si catarat sportiv.

Regulamentul dupa care se desfasoara competitiile de breakdance si street dans este afisat pe site-ul oficial al forului roman de specialitate si poate fi accesat aici.

Galerie foto